Nieuws F.O.ThO winnaar Zeeuwse Fotosalon 2017

19-05-2024

De jaarlijkse Zeeuwse Fotosalon vindt dit jaar plaats in Zonnemaire . Als thema is gekozen voor het onderwerp “Ergernissen in het dagelijks leven”.  Wethouder van Cultuur en Onderwijs Jacqueline van Burg van de gemeente Schouwen-Duiveland opende afgelopen zaterdag 28 oktober dit evenement.

Van de zeven deelnemende fotoclubs kwam F.O.ThO als winnaar uit de bus met de 1e prijs door Nellie Oppeneer uit Tholen en de 2e prijs door Carla de Winter uit Oud-Vossemeer. De derde prijs ging naar Els den Dunnen van Fotogroep Schouwen-Duiveland.

v.l.n.r. Els den Dunnen, Nellie Oppeneer, Carla de Winter

De aan de wedstrijden van de Fotosalon verbonden wisseltrofee wordt aan de club met het hoogst gemiddeld aantal behaalde punten uitgereikt en dit jaar mocht F.O.ThO deze wisselbeker nog mee naar huis nemen.

Winnende foto Nellie Oppeneer

2e prijs foto Carla de Winter

Leerlingen van CKV Pontes Pieter Zeeman waren tevens uitgenodigd aan deze Fotosalon deel  te nemen. Van de 15 door hen ingezonden foto’s werden de meest originele inzendingen gekozen tot de 1e, 2e en 3e leerlingenprijs.
De inzendingen van de fotoclubs en van de leerlingen zijn nog te zien tot en met 25 november a.s. bij Interieur Pauwe aan de Zuidweg 20A in Zonnemaire.

Alle ingezonden foto’s van F.O.ThO. bekijken, zie onderstaande link.

Fotosalon Zeeland 2017 – Uitslag